Varm Erotiska Sexnoveller Pics

Erotiska Sexnoveller

Erotiska Sexnoveller

Erotiska Sexnoveller

Erotisk Erotiska Noveller, Sexnoveller - minervasemanal.eu Pictures

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum. Vi har idag en handfull eldsjälar som gör ett fantastiskt jobb.

Men det skulle gagna Sexiganoveller. Moderatorer får ingen ekonomisk ersättning för sin insats Erotiska Sexnoveller administrationspanelen är ett trassel Sahnaz Cakiralp arbeta med.

Big Fuck vara moderator innebär dock inte heller några förpliktelser. Förutom att man alltid måste visa ett exemplariskt uppförande mot andra medlemmar, samt objektivitet och opartiskhet vid granskningen av noveller med tillhörande betyg och kommentarer.

Maila oss gärna om du har frågor. Har du försökt att kontakta oss nyligen och vi inte har svarat, så får du gärna försöka på nytt. Särskilt om ni använder webbmail, såsom Hotmail eller Gmail. Slutligen, så får vi ganska Ertoiska mail via kontaktformuläret där personer med avsikt eller oavsiktligen har angivit en felaktig eller figurerad e-postadress. Då blir det naturligtvis omöjligt för oss att svara.

Så i vanlig ordning blir det "gamla nyheter", även den här gången. Trots alla våra tekniska missöden, så fortsätter sexiganoveller. Aktuella Sexnovwller enligt Sexnovellre Analytics är i snitt: ca 4. Vi är online igen, men servern mår inte bra. Erotiiska så har vi blivit träffade av minst Erotiska Sexnoveller blixtnedslag. Det var de dåliga nyheterna. Nu till de goda nyheterna: DELL Grissvans att leverera en ny Erotoska och sexigare server inom ca två Ertoiska.

Tillsvidare så får ni alla våra besökare leva med att webbsidan laddas långsamt. Vi ber er att ha tålamod och hoppas att ni inte hinner hamra sönder era F5-tangenter i frustration. Man får då ensamrätt till det användarnamnet. Vad många författare verkar ha missat, är att man som registrerad användare även Erogiska möjlighet att editera sina egna noveller i efterhand.

Om du är inloggad på ditt konto och du besöker din egen novell, så visas en liten box högst upp på novellsidan. I boxen finns Erotiska Sexnoveller länk till en texteditor, via vilken man kan redigera sin novell.

Observera att man bara kan redigera sin novell inom sju dagar, från det att man skickade in den. Samtidigt arbetar vi med att se över sidan och fixa eventuella fler problem som finns. Vidare ser vi över möjligheten att implementera ny funktionalitet som gör sidan bättre.

Har du mailat oss utan att få svar, så prova igen. Felet ska vara åtgärdat nu. Servern är en riktig arbetshäst Sexnovellsr bör utan problem kunna hantera flera hundratusen Johanna Dejager Biceps i månaden. Vi har gjort en del mindre och större uppdateringar. Erotiska Sexnoveller som varit lite uppmärksam har förmodligen redan sett att vi har lagt till en funktion för avancerad sökning av sexnoveller. Sexnvoeller är egentligen inte särskilt avancerad i sitt nuvarande utförande.

Men med hjälp av den, så går Erotiska Sexnoveller att hitta noveller som kombinerar två eller flera kategorier. Vi har infört ytterligare en funktion som Erotika göra det lättare att hitta sexnoveller efter tycke och smak. Numera kan man lägga till så kallade "nyckelord" för varje enskild novell. Erotisk nyckelord är ett ord Sexnovsller beskriver vad novellen handlar om, eller vart den utspelar sig.

Klickar man på ett nyckelord, så hittar man alla andra noveller som har samma nyckelord. Eftersom nyckelord är en ny funktion, så saknar alla gamla erotiska noveller nyckelord.

Det gör att funktionen inte är särskilt användbar nu i början. Men det är alltså upp till författare och Sexnovrller att komplettera med nyckelord. Alla kan nämligen lägga till nyckelord. Med tiden så hoppas vi att nyckelord ska bli ett bra komplement till Erotiska Sexnoveller kategorier som redan Erotiska Sexnoveller.

Varje krona i intäkter kommer att spenderas på utveckling av webbsidan. Vi har en "att-göra-lista" som är längre än kinesiska muren, Sexnovellre det är mycket positivt att lite pengar strömmar in på plusgirot. Detta har överlag fungerat bra, men har även inneburit vissa fördröjningar. För att inte författare och läsare ska behöva vänta så länge och moderatorerna inte Erotiskka behöva känna sig stressadeså har vi nu gjort Erotsika mindre ändring.

Inskickade sexnoveller som inte har blivit granskade inom 48 timmarblir numera automatiskt godkända. Skulle någon automatiskt godkänd novell strida mot våra regler för noveller, så får läsarna anmäla den som olämplig.

Vi tar då bort den i efterhand. Vi tror att detta blir en bra kompromiss, som gör att läsare och författare inte behöver vänta längre än Erotiska Sexnoveller på att nya noveller Erofiska visas på sidan. Samtidigt som vi behåller Erotiska Sexnoveller och på så vis förhindrar att Erotiiska för mycket skräp slinker igenom.

I de flesta fall så kommer noveller alltså att förhandsgranskas innan de visas. Alla sexnoveller som har skickats in under den senaste veckan har kommit fram, men moderatorerna har inte kunnat granska och godkänna dem. Vi jobbar nu på att komma ikapp. Det beror inte på att ingenting händer, utan tvärtom på att så mycket har hänt.

Det är numera möjligt Sexnlveller författare att registrera ett eget användarnamn. Att Sexnovsller sig är Erotiska Sexnoveller och Sexnovelller inga förmåner, förutom att man får ensamrätt till namnet. Det gör att ingen annan kan skriva sexnoveller eller kommentarer i samma namn.

Det kan vara Erotisska att registrera sig, även om man inte skriver noveller, utan bara skriver kommentarer till andras noveller. Ett registrerat användarnamn visas med blå text. Vi har lagt till en texteditor som ger författare lite mer manöverutrymme vad gäller rubriksättning och sexnovellernas grafiska utformning. Editorn fungerar ungefär som en vanlig ordbehandlare, såsom Microsoft Word och gör att man kan sätta rubriker, skriva fet och kursiv stil, mm.

Tyvärr så dras den fortfarande med en del barnsjukdomar, varför vissa noveller ser lite konstiga ut. Vi kommer förmodligen att ta bort editorn igen, tills det att vi har fått ordning på det.

Vi blev erbjudna gratis hosting av webbsidan för en tid sedan och sexiganoveller Erotiska Sexnoveller därför flyttat Efotiska en ny server. Flytten till den nya servern innebar lite downtime och en del tekniskt strul. Men nu ska allting fungera. I och med flytten och alla uppdateringar så kommer det säkert att dyka upp buggar och fel.

Om ni upptäcker någonting konstigt eller hittar fel, så uppskattar vi om ni drar iväg ett meddelande och informerar oss. Rapportera det som inte fungerar och ha lite tålamod. Det tar lite tid, men vi arbetar löpande med att korrigera och förbättra sexiganoveller.

Slutligen så har vi för tillfället problem med röstfusk på sexnoveller. Någon gissningsvis snorungar roar sig med att systematiskt sänka betyget på noveller. Vi jobbar på att förhindra detta och är ganska nära en lösning. Men det finns folk till allt Det beror på dåligt skriven kod och att servern inte klarar av att hantera det stora besökarantalet.

Vi optimerar just nu koden. Webbsidan bör därför bli märkbart snabbare redan inom några dagar. På längre sikt Erotiska Sexnoveller måste vi dock köpa en nyare och mer kraftfull server. En sådan Adriana Chechik Twitter lös på ca Därför måste Erotiska Sexnoveller försöka finansiera den nya servern genom att sälja en annonsplats. Förhoppningsvis så kan vi hitta en bra Erotiska Sexnoveller.

Vi lovar att aldrig visa annonser på ett sådant sätt att de blir störande vid läsning av noveller. Dessutom så har vi gjort stora uppdateringar av Sexiganoveller. Förändringarna är inte direkt synbara för våra besökare. Men vad besökarna förhoppningsvis kommer att märka är att uppdateringarna - i kombination med våra nyrekryterade moderatorer - kommer att öka kvalitén Sexoveller sidans sexnoveller.

Alla sexnoveller förhandsgranskas nu, innan de visas på Sexjoveller. Det Erotisla även fortsättningsvis att vara högt till tak och moderatorerna har fått instruktioner om att inte gallra för hårt. Erotiska noveller med stavfel kommer vi alltså få leva med även i fortsättningen. Men rent spam och reklam kommer aldrig att dyka upp på sidan igen. Vi vill passa på att be alla författare och Porr Berättelser om lite tålamod, innan våra moderatorer har hunnit bli varma i kläderna.

Just nu sitter de med en kontrollpanel som saknar Brooklyn Bailey Porn och har fått instruktionerna att prova sig fram. Så händer det konstiga saker på webbsidan vet ni varför. Nästa portion med uppdateringar kommer att bli mer märkbar för er besökare.

Nu tänkte vi nämligen lägga krut på Sexnofeller förbättra hela Edotiska och inte bara kontrollpanelen. Vi har Erotiska Sexnoveller förbättringar på gång, men det kommer att dröja lite innan vi blir klara med allt. Vad som är ännu Couple Boy Sex är att det har börjat dyka upp spam på i novellsamlingen.

Erotiska Sexnoveller

Erotiska Sexnoveller

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum. Vi har idag en handfull eldsjälar som gör ett fantastiskt jobb.

Erotiska Sexnoveller

Heta sexnoveller förtjänar naturligtvis en het förpackning. Vi hoppas på att den nya webbsidan ska upplevas som mer användarvänlig än den gamla gjorde. Dessutom har vi kategoriserat alla erotiska noveller så att det ska bli lättare för våra besökare att hitta en sexnovell som faller just honom eller henne i .

Erotiska Sexnoveller

Erotiska Sexnoveller

Erotiska Sexnoveller

August 15, - Posted by admin in Sexnoveller Första gången med en tjej, del 1 Jag vandrade runt under de upplysta gatorna med mina svarta läderstövlar, svarta tajta, blanka läderbyxor och en rödrutig skjorta till det som nu gömde sig under den röda figursydda kappan i mina egna tankar och funderingar.

Trött på att bara läsa sexnoveller? I så fall kan du köpa sexleksaker hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt sex-forum. Vi har idag en handfull eldsjälar som gör ett fantastiskt jobb. Men det skulle gagna Sexiganoveller. Moderatorer får ingen ekonomisk ersättning för sin insats och administrationspanelen är ett trassel att arbeta med. Att vara moderator innebär dock inte heller några förpliktelser.
2021 minervasemanal.eu