Bikini Ilmasohva Pictures

Ilmasohva

Ilmasohva

Porr iHike-ilmasohva, vihreä | minervasemanal.eu Foton

.

Ilmasohva

Ilmasohva

Ilmasohva

Idea softybagista syntyi kun haluttiin helppo mukaan otettava tilaihme, jolla pystyt rentoutumaan missä vain, niin rannalla kuin lentokentälläkin. Täyttömekanisminsa ansiosta sinun ei tarvitse puhaltaa keuhkojasi pihalle kuten esimerkiksi uimapatjaa täyttäessäsi. Softybag ilmasohva korvaa perinteisen ilmapatjan ja retkipatjan voit käyttää ilmasohvaa vedessä ja maalla.

Ilmasohva

Ilmasohva on ilman pumppua täytettävä ilmatäytteinen sohva täydelliseen rentoutumiseen. Täytät sen vain heilauttamalla pussia edestakaisin kauhoen ilmaa sisään kunnes sohvan pussit ovat riittävän täysiä. Sen jälkeen rullaat sohvan pään kiinni ja näin ilma sohvan sisällä pakkaantuu tiiviimmin ja ilmasohva saa lopullisen muotonsa.

Ilmasohva

Ilmasohva

Ilmasohva painaa pakattuna noin kilon ja vie tilaa saman verran kuin pieni makuupussi. Tämän myötä se on täydellinen mukaan festareille, vaellukselle, piknikille, mökille, rannalle tai vaikka kotipihalle. Itse näkisin sohvan myös hyvänä lisäistuimena pienessä asunnossa. Sohvalle mahtuu Estimated Reading Time: 6 mins.

.
2021 minervasemanal.eu