Kategori Arkiv: Mohair fetish

Vondt nedre del av magen normal utflod

vondt nedre del av magen normal utflod

Smerter nederst i magen, hva kan det være? De vanligste årsakene til smerter i underlivet Ullevål Jeg har en smerte i nedre del av magen, på venstre side, som jeg ikke vet hva. Om jeg trykker på så blir det enda verre. I tilegg så har jeg etter siste menstruasjon hatt mye mer og lys brun utflod borti en uke lengre enn vanlig. Smerter ved vannlating: brennende vannlating, knivstikking Er det normalt å ha vondt i magen når man har mensen? Det er vel derfor jeg tror at smertene kan være relatert til noe i forbindelse med livmoren. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Flere frykter at det er noe galt med eggstokkene, men dette skyldes som regel tarmen som også ligger nederst i magen. vondt nedre del av magen normal utflod

Vondt nedre del av magen normal utflod - Vondt i nedre

Vil ikke ha se med kjæresten min for jeg er redd han skal merke at jeg lukter vondt. Bestem graden av smerte som du opplever, også. Dersom smertene vedvarer eller øker, eller hvis du opplever andre alvorlige symptomer, kontakt din fødselslege eller jordmor eller gå til nærmeste legevakten for umiddelbar behandling. For jeg skal jo selvfølgelig det! Eller har hatt noe lignende selv? Har lest på nettet, men det er så mye som kan minne om det jeg har. Underlivssmerter hos kvinner kan komme fra ulike organsystemer: Kjønnsorganene, nedre urinveier, magetarmsystemet.

Årsaker til høyre: Vondt nedre del av magen normal utflod

Smertene kan være akutte eller kroniske, eller de kan variere i takt med menstruasjon (sykliske smerter). Ifølge American Pregnancy Association, skarp smerte på den ene eller begge sider av magen din karakteriserer runde ligament stretching, som vanligvis er forårsaket av raske bevegelser som ler, nysing og bytte stilling. Blindtarmbetennelse oppstår når tillegget blir betente og blir fylt med puss. Smerter forbundet med blindtarmbetennelse under svangerskapet ofte forekommer i området for navlen, og deretter skifter til nedre høyre del av magen. Kommer stikkinger/kramper inni vagina og når det er ferdig må jeg løpe på do for da er jeg helt våt i trusa av brunrosa utflod ser ut sånn som siste dagen med mens. Og når jeg reiser meg for å gå på do (dette er når han ikke har fått utløsning inni meg) så drypper dette rødbrune griset på bein, gulv you name. Vi skulle reise til syden dagen etter jeg hadde så vondt at jeg ikke rakk å då til legen. Akkurat når du tror alt går langs bra i svangerskapet ditt, får du et stikk av skarpe smerter i nedre høyre del av magen. Noen som har en anelse om hva dette kan være? Vanligvis er en graviditet utenfor livmoren som settes i høyre egglederen mer sannsynlig å forårsake nedre høyre magesmerter enn andre typer av ektopisk svangerskap.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Vondt nedre del av magen normal utflod"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *