Kategori Arkiv: Mohair fetish

P stav blødninger pussypump

p stav blødninger pussypump

af armen på den arm, du anvender mindst - altså hyppigst venstre arm. Jeg har haft p-stav i et år nu og jeg er meget glad for den. Var lykkelig da jeg slap af med skidtet! Før jeg fik p-piller havde jeg nogle svære smerter, og det er vendt tilbage nu jeg har fået p-stav. Hvis det sker på andre tidspunkter i din menstruationscyklus, skal du anvende kondom i syv dage. Du behøver ikke få foretaget en gynækologisk undersøgelse for at få p-stav. Ellers er jeg rigtig glad for den! P-staven virker i tre. P-staven virker så snart den er sat ind, hvis indlægningen sker indenfor 5 dage efter menstruationens start. Du kan bruge p-stav selv om du tidligere har haft blodpropper, har forhøjet blodtryk, sukkersyge, er overvægtig, ryger eller er over. P-staven beskytter ikke mod sexsygdomme, som fx hiv og klamydia. Ønsker du at blive gravid inden der er gået tre år, kan du få fjernet p-staven ved et lille indgreb og du vil kunne blive gravid med det samme. p stav blødninger pussypump

P stav blødninger pussypump - P

Det er en tynd stav med en diameter på 2 mm og en længde på. Sker indlægningen efter ægløsningstidspunktet, så skal du være opmærksom på, om du allerede kan være blevet gravid. Derudover bliver slimen i livmoderhalskanalen også sej og uigennemtrængelig for sædceller. . P-staven er en langtidsvirkende præventionsmetode, der kun indeholder et hormon, nemlig gestagen. I lokalbedøvelse lægges et lille snit over den ene ende af staven, hvorefter staven fjernes. Sker indlægningen efter ægløsningstidspunktet, skal du være opmærksom på, om du allerede kan være blevet gravid. Hormonet påvirker også slimen i livmorhalsen, så sædcellerne ikke kan trænge ind i livmoren.

Videos

P stav blødninger pussypump - P - stav

P-staven beskytter i tre år, p-staven giver ingen afbrydelse når du har sex, når p-staven er indsat, kan du ikke mærke den (med mindre du mærker efter den). P-staven lægges så under huden. Når du bruger p-stav, kan der komme bivirkninger som ved de andre hormonelle præventionsformer: Brystspændinger, hovedpine, humørsvingninger, akne (uren hud) og vægtøgning. Ønsker du at få en ny p-stav med det samme, lægges den ind, der, hvor den tidligere stav. P-staven virker, så snart den er sat ind, hvis indlægningen sker i løbet af de første fem dage efter menstruationens start.

P: P stav blødninger pussypump

Min mens er stadig ikke regelmæssig, men det har den aldrig rigtig været, så det er nok bare mig. P-staven leveres i en nål, som den ligger inde. Da jeg kom og klagede min nød til lægen, sagde han at jeg skulle prøve at have den siddende i et år, så kroppen havde tid til at vænne sig til den. Staven skal kunne mærkes både af dig og af lægen efter indlægningen. Fordele ved p-stav, du skal ikke tænke på prævention i hverdagen. P-staven afgiver langsomt en lille mængde af hormonet gestagen, som forhindrer ægløsning. P-staven (hormonstav) er en præventionsform som piger/kvinder kan bruge for at undgå graviditet, når de har sex med drenge/mænd. Jeg havde min p-stav i lidt over et år, og jeg hadede det! P-staven fordi en veninde havde den, og hun blødte kun én enkelt dag om måneden).

    Flere artikler

0 Kommentar på "P stav blødninger pussypump"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *